Támogassa Ön is Mindenki Magyarországát!

Miért kérjük a támogatását?

A Mindenki Magyarországa Mozgalom egy olyan szervezet, mely mindent megtesz a valódi rendszerváltás érdekében, azért, hogy Magyarország végre mindannyiunk közös otthona legyen! Ezen vállalkozás azonban csak akkor lehet eredményes, ha magas fokú szervezettség és professzionális munka kíséri. Az ehhez szükséges anyagi alapokat támogatóink pénzügyi felajánlásaiból és a befizetett tagdíjakból hozzuk létre.

Nem fogadunk el azonban semmilyen támogatást, amelyet később bárki, bármikor, bármilyen befolyásolásra, nyomásgyakorlásra fel tudna használni. A már most is működő fő számlánk mellett az egyes projektekre, kampányokra külön alszámlákat is nyitunk, ami biztosítja, hogy minden egyes forint kizárólag olyan célokra kerüljön felhasználásra, melyre azt a támogatóink eredetileg fordítani akarták.

Számlaszámaink:

Mindenki Magyarországa Mozgalom Egyesület, Raiffeisen Bank: 12010501-01666969-00100002

A Raiffeisen Bank SWIFT kódja: UBRTHUHB

IBAN: HU81 12010501 01666969 00100002

A közlemény rovatban kérjük, adja meg az alábbiakat:

Adomány [név] [MMMid] vagy Tagdíj [név] [MMMid] - (az MMMid a tagsági szám amely a kossuthkorok.hu oldalon fejlécben az Ön neve mellett szerepel)

Például: Adomány Lapos Elemér MMMid: 6542

vagy Tagdíj Elektrom Ágnes MMMid: 9876

Megjelenik majd bárhol a nevem a támogatásom következtében?

Nem, a törvényi szabályozásnak megfelelően minden 500 000 Ft alatti támogatást anonim módon kezelünk.

Ha viszont az az elvárása, hogy a az Ön neved is szerepeljen kiemelt Támogatóink között, akkor írjon ezzel kapcsolatban egy levelet a [email protected] címre!

Bármilyen összeggel támogathatom a mozgalmat?

Igen, bármekkora támogatást örömmel fogadunk, a legkisebb összeg is segíteni fog. Ugyanakkor úgy gondoljuk, ha fontos az Ön számára az ország sorsa és lehetőségei is megengedik, legalább a havi nettó jövedelme 1 százalékát fordítsa a közös célra.

A legnagyobb segítség az lenne, ha rendszeres átutalással segítené munkánkat. A legtöbb bank internetes felületén ma már be lehet a rendszeres átutalási módot állítani, így emiatt nem kell havonta felkeresnie a bankfiókját.

Kapcsolat: [email protected]

Bezárás

Súgó